2011. február 6., vasárnap

Piknik a chaco-n




Vakáció volt. Zenekarunk mégis minden hétköznap próbált. És mivel hétvégén sem bínák ki, hogy ne találkozzunk, így aztán kedves ifjaink összebeszéltek, hogy menjünk el vasárnap Ana (egyik hegedűs) chako-jára (tanya) piknikezni. 



Kb. 3-4 kilóméterre volt a tanya, odasétáltunk hát tűzőn(apon és eső)vízen át, magunkkal hordva mindent, mi egy piknikhez kell.



Megérkeztünk! A chaco


Készül a papi

...sült banán is lesz...




 

A chacot itt is csúzlival védok



Őszíntén nem valami irígylésre méltó élet chaco-t tartani. Naphosszat ott időzni, és lesni, mikor kell madarakat elkergetni. Tusja a csuda honnan, de a kunyhóban áram is van, és ha áram van akkor tégé is, és akkotr mwegváltás egy jó kis szappanopera ebben az ingerszegény környezertben, vagy éppen egy idióta japán rajzfilm, mint itt éppen.


Itt főtt az ebédünk...


Ebéd után dagonyázás... Ami azt illeti, nem sok kedvem volt megmártózni ebben a poshadt pocsolyában. De tudjátok, ha már kezdik únni a pancsolást - már ismerem őket - előbb-utóbb jön az a játék, hogy "aki még száraz, azt megfürdetjük", és ilyenkor a professzor úr sem kivétel... így aztán beláttam, hogy jobban járok, ha önként megyek... ruhástúl.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése